De Kracht van Contact in beeld

De Kracht van Contact

De Kracht van Contact in Social Media

Communicatie is in essentie - in tegenstelling tot marketing waarin eenrichtingsverkeer centraal staat - gericht op dialoog met je belangrijkste doelgroepen. Sociale media zijn hierin een waardevolle aanvulling in de middelenmix die een organisatie tot zijn beschikking heeft. Social media hebben klanten een groter aandeel gegeven in de communicatie met bedrijven. Hun (klant)ervaringen zijn direct voor iedereen zichtbaar (civil journalism) en ze hebben elkaar gevonden in communities op het web (interest groups). Door als bedrijf de juiste middelen in te zetten maak je je klant een onderdeel van je community (of sluit je je aan bij de bestaande community van je klant) en blijf je continu met hem in contact.

Downloads

Links

In-company trainingen sociale media

De Kracht van Contact kan uw medewerkers trainen in het strategisch inzetten van sociale media. Zij leren onder andere een eigen strategie te maken voor hun (en uw) belangrijkste doelgroepen en die uit te werken in een contentstrategie. Maar ook de rol van tevreden klanten komt aan bod, want zij zijn uitstekende ambassadeurs van uw product of dienst. Hoe faciliteer je hen om over uw product of dienst te praten op sociale media.


Nederlandse Transplantatie Stichting - interim corporate communicatie

Mijn werkzaamheden bestonden onder andere het coördineren van het jaarverslag 2013, het relatiemagazine Transparant en gevraagd en ongevraagd communicatieadvies voor het management en de medewerkers van de NTS, bijvoorbeeld bij de implementatie van de aanbevelingen uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Ook begeleid ik onder andere enkele doelgroepbrochures (en andere relevante communicatiemiddelen) voor medisch professionals in het werkveld orgaandonatie en orgaantransplantatie.

Transparant_58_NTS.png