De Kracht van Contact in beeld

De Kracht van Contact

De Kracht van Contact in Social Media

Communicatie is in essentie - in tegenstelling tot marketing waarin eenrichtingsverkeer centraal staat - gericht op dialoog met je belangrijkste doelgroepen. Sociale media zijn hierin een waardevolle aanvulling in de middelenmix die een organisatie tot zijn beschikking heeft. Social media hebben klanten een groter aandeel gegeven in de communicatie met bedrijven. Hun (klant)ervaringen zijn direct voor iedereen zichtbaar (civil journalism) en ze hebben elkaar gevonden in communities op het web (interest groups). Door als bedrijf de juiste middelen in te zetten maak je je klant een onderdeel van je community (of sluit je je aan bij de bestaande community van je klant) en blijf je continu met hem in contact.

Downloads

Links

In-company trainingen sociale media

De Kracht van Contact kan uw medewerkers trainen in het strategisch inzetten van sociale media. Zij leren onder andere een eigen strategie te maken voor hun (en uw) belangrijkste doelgroepen en die uit te werken in een contentstrategie. Maar ook de rol van tevreden klanten komt aan bod, want zij zijn uitstekende ambassadeurs van uw product of dienst. Hoe faciliteer je hen om over uw product of dienst te praten op sociale media.


Vereniging van KNO-artsen - reputatiemanagement

Voor de voorbereiding van deze sessie interview ik vertegenwoordigers van belangrijke stakeholdergroepen van de KNO-vereniging, zoals patiënten, huisartsen, bestuurders in de zorg, beleidsmakers, journalisten en politici. Daarnaast laat ik zien hoe de huidige beeldvorming eruit ziet in reguliere en sociale media, op welke manieren je dit kan monitoren en met je doelgroepen blijvend in contact raakt om de beelvorming waar nodig bij te stellen.

Reputatie_KNOartsen.png